2008-09-20

Dagen idag.. 85 årskalas ;P

Dagen idag började tidigt, om den knappt han sluta ens... Igår hjälptes jag, älsklingen och "lillebror" (älsklingens lillebror Björn) åt att möblera om våra möbler.. Inte det lättaste med våra stora möbler i våran lilla lägenhet på 46kvadrat. Sen va det bara att packa väska och gå att lägga sig, eller hur javisst... Blev nattamacka o lite mjölk.. Hade som vanlig svårt att somna, hela magen pulserade :P lite läskigt.. Men men jag somna till slut strax efter 2 på morgonen, kändes som jag precis hade somna när mobillarmet gick igång 05.45.. Bara att stiga upp o stiga in i duschen!! Skönt, sen klädde jag på mig och ställde mig i köket och diskade upp det sista av glasen och lade resten av besticken och assietterna i varmt bad.. Hoppas min pojk diskat upp när man kommer hem på tisdag! Klockan strax innan 20 över 8 fick jag väckt Jimmy och han fick på sig kläderna och vi åkte in till jvstn i k-krona, satte mig i sköna 1a klass. Efter många timmar på tåget och 1,5 timmes väntan i Gbg så va man äntligen i Trollhättan igen. Älskade mamma kom o hämtade mig, väl "hemma" så la jag mig på soffan, hade otroligt ont i handlederna och har det fortfarande "/ det är jobbigt. Klockan 17 kom mormor, morfar & Kikkan. Farbror Anders & Barbro.. Strax efter sista (trav) löpet kom farfar in. Då vart det dags att äta pappas UNDERBARA älggryta med pressad potatis, grönsaker, svartv.-bärs gelé och lite annat gottit till. Vi firade mormor som igår fyllde 65 år, hon fick ett par fina örhängen med ett matchande halsband, av mig & Jimmy, mamma & pappa och mina morbröder Michael & Martin. Fira även min 20 årsdag, 9 dagar i förskott :P hihi. Därför firade vi också 85 årskalas!! xD Jag fick massa fint, sammanlagt 1500;- av morbröderna, farfar, mormor & morfar. Av farbror, "faster" och kusinerna Christoffer & Emma fick jag en skylt till bilen, minns dock inte vad det stod på den, och ett blockljus med en fin "ställning" till. Av mamma & pappa fick jag en Dooleys flaska :D (Johannan glad), två Wall-E figurer (Disneys nya film): Wall-E & Eve/Eva supersöt, en Betty Boop-mugg ( är man B.B nörd, så är man)+ det bästa Deras stationära dator + skrivaren!! Mega glad men vill ha hem den nu, fast jobbigt att bära med sig på tåget :S Så det får bli en senare fråga tyvärr. Suck!! Av mormor & morfar fick jag en filt med delfiner på + pengar då. Men som sagt det är ju 9 dagar kvar tills man fyller systemet!! Ciao!!

2008-09-19

Läs Rebbis blogg

Gå in på rebbis blogg, listan till höger, som håller på att sprida budskapet om en Canser insamling. En tjej vid namn Madeleine somnade in i söndags nu, endast 20 år gammal. Hon dog av en svår cancer form. Nu har det startats en insamling i hennes namn för att besegra cencern och hjälpa det drabbade. Har både Maddes och hennes fästman Davids blogg i listan intill!!

2008-09-18

Kylligt!!

Hallu!!
Nu vart det ett tag sen man skrev här :S
Vart ganska upptagen med att jobba, lägenheten, åkt till Trollywood* ett par gånger... hehe.
Nu sitter man i en kall lägenhet, mitt nöt öppna ju fönstret på glänt imorse innan jag åkte till jobbet för att vädra ut den varma luften o få lite renare syre ^.^, Kylan gör ju inte så att mina leder gör mindre ont direkt.. Suck :( Har ont efter att ha jobbat.. Mitt jobb inom äldreomsorgen gör inte saken bättre men det finns inte så mkt att söka just nu, arbetsmarknaden ligger i en svacka... Även Yvonne på bokningen säger o min handläggare på arbetsförmedlingen sa det också.... Men nu sitter man i den här sitsen o det får jag ta men hålla ögonen öppna!! Sitter i fotöljen med Fisen i knät o kollar på Miami Ink. Skulle vilja bli tattuerad av Chris Garver och Darren Brass!!!
Ciao!! Puss<3